un dia a l'escola

un dia a l'escola

Bon dia
9h. a 9h.30'

Arriben les famílies i els infants es van incorporant a la jornada escolar. Al matí saludem als nens, les nenes i les mestres i diem fins després als nostres familiars.
A què vull jugar?
9h. a 10h.15'.

Els racons de joc ofereixen als infants la possibilitat d'investigar amb els objectes i les joguines. Estan situats en els espais de la classe i a l'abast dels infants.


estic motivat per aprendre
10h.15' a 11h.

Activitat o tallers.
Posem a l'abast dels infants materials diversos, rics en estímuls, ampliant els seus coneixements i desenvolupant les seves capacitats i habilitats.
gaudeixo de l'espai a l'aire lliure
11h. a 11h.30'

Jocs al pati.
L'ajuden a desenvolupar el seu moviment i aprenen a tenir cura i estimar l'entorn natural més proper.
sóc capaç
11h.30' a 11h.45'

Hàbits d'autonomia: participar en l'endreça, rentar-nos les mans, anar al lavabo o cambiar bolquers, desvestir-nos o vestir-nos...
Aprenen a tenir cura de si mateixos.
menjo tot sol/a
12h. a 13h.

Cada infant, a la seva mida, participa activament de l'alimentació i aprèn a gaudir de manera saludable de la diversitat d'aliments que li oferim.
necessito descansar
13h. a 15h.

Respectem la necessitat de descans de cada infant. Es desperten gradualment i es van incorporant als jocs per racons o al pati.
el berenar, una estona de joc i...
16h. a 16h.30'

De la mateixa manera que amb el dinar, preparem els berenars adequats per cada edat: papilla de fruita, pa amb tomàquet i embotit, iogurt amb galetes o cereals... gaudint de participar.
adeu i fins demà!
de 16h.45' a 17h.

Van arribant els familiars i compartim amb ells el que hem fet al llarg del dia.
Show More

© escola bressol patufet 2020